Monday, April 02, 2012

E momentul sa descoperi ceva nou despre tine

M-am decis sa ma apuc serios de treaba, adica sa devin LIFE COACH. Ce-i drept ma antrenez de ceva vreme (vreo doi ani) si tot citesc carti motivatinale, particip la traininguri de formare, mai nou ma prezint si pe la conferinte nationale... prin urmare, vreau sa POT sa fac asta si in practica.

Asadar, am optat pentru varianta GRATUITA a sedintelor pentru ca oamenii au inca nevoie sa se simta in siguranta sa testeze aceasta practica si abia apoi, dupa ce vad rezultatele sa doreasca sa plateasca si pentru astfel de servicii...  Fair, nu-i asa? :)

E bine sa stii ca NU TREBUIE neaparat sa faci pe EROUL si sa te chinui sa-ti rezolvi problemele singur/a, ci e mai bine sa apelezi la un life coach atunci cand:
- urmăresti un scop specific şi simti ca ai nevoie să fi ghidat/a de un factor extern, obiectiv;
- esti forţat/a de context să iei decizii privind viaţa personală sau profesională;
- influenţezi luarea unor decizii sau ocupi poziţii de conducere într-o organizaţie;
- doresti o schimbare în viaţa personală sau profesională.
Mai poti să soliciti un life coach ori de câte ori simti nevoia să găseasti răspunsuri la dileme personale, probleme morale sau dispute interioare.

Prin urmare, iti stau la dispozitie, vreau sa povestim si sa descoperim impreuna ceva nou despre tine. :)

 Mai jos, ai un video cu mine din cadrul Conferitei Nationale Studentesti - Filosofie si modernitate. De ce suntem moderni? - ca sa ai posibilitatea sa ma vezi si sa descoperi si tu una din pasiunile mele.

No comments:

Post a Comment