Friday, December 09, 2011

GÂNDUL CARE NE MIŞCĂ. EXPERIMENT VIDEO într-o lume mult prea grăbită.

Acum mai bine de o luna am fost rugata de o doamna de de Ziarul Gandul[1] sa particip in cadrul unui experiment video realizat de echipa ei cu ocazia Zilei de 1 Decembrie. Mi s-a spus sa scriu pe un poster mare si alb, un gand... si mi-am luat libertatea sa transform intr-un mesaj, gandul care ma preocupa destul de tare la acel moment:

M-am straduit sa scriu frumos si am zambit frumos la poza :D
Pentru mine, "Daruieste un zambet unui nou inceput!"  inseamna  sa incurajezi pe cei care pornesc pe un nou drum, pe cei care au nevoie sa se reinventeze.
Pentru ca oricat de curajos spui sau crezi ca esti, nu poti sa fugi de acea frica... de necunoscut, de oportunitatile ce vor veni si de tine.


Ceea ce ma duce cu gandul la Courage the Cowardly Dog (in imag. din dreapta), un caine roz, care, în ciuda numelui său, tot nu isi poate stapani frica fata de realitatile lumii lui desenate "întrucât el, Muriel și Eustache sunt constant atacați de (sau dau de) diferiți monstrii, extraterestrii, ticăloși, blesteme, experimente, dezastre naturale și alte forme de pericol pe care Curaj trebuie să le înfrunte."[2]

Ca sa revenim la gandurile noastre, rezultatul acestui experiment video il regasiti mai jos. Este un video in care ma bucur ca am aparut si eu, printre toate acele mesaj de dragoste.

                                        
Va marturisesc ca ma bucura sa privesc oameni care zambesc si ca video-ul asta ma emotioneaza. Poate ca ne e teama in general, sa ne exprimam exact asa cum simtim, dar se pare ca ne dam foarte usor de gol ca inca mai iubim, inca mai credem, inca mai speram si inca mai visam...

Suntem asa frumosi cand ne bucuram...

P.S. Tot in acest experiment a aparut si logodnicul meu, Tavi cu mesajul "Accepta exceptiile". Dar el vrea sa ne spuna o alta poveste, despre care voi vorbi mai tarziu.


_________________________
[1] Ziarul Gandul Website - Gandul care ne misca. Experiment video
[2] Wikipedia Website - Courage the Cowardly Dog

No comments:

Post a Comment